POWER COLLECTION

1 of 8

Our customers tell it better than we do!

Excellent

5

/ 5

Love love love Gymanimal! 😍

Sinds ik de kleding van gymanimal draag heb ik al mijn oude gymkleding achterin de kast gelegd. De kleding is kwalitatief super goed en je kan er super lang mee doen! Sinds ik de kleding van gymanimal draag heb ik al mijn oude gymkleding achterin de kast gelegd. De kleding is... Sinds ik de kleding van gymanimal draag heb ik al mijn oude gymkleding achterin de kast gelegd. De kleding is kwalitatief super goed en je kan er super lang mee doen!

Goede service en snelle levering! Producten hebben ook een hele goede kwaliteit! Goede service en snelle levering! Producten hebben ook een hele goede kwaliteit! Goede service en snelle levering! Producten hebben ook een hele goede kwaliteit!

Top Service

Kwaliteit is echt TOP! alleen was het topje te klein. Contact gehad en ik kon deze heel makkelijk ruilen! Kwaliteit is echt TOP! alleen was het topje te klein. Contact gehad en ik kon deze heel makkelijk ruilen! Kwaliteit is echt TOP! alleen was het topje te klein. Contact gehad en ik kon deze heel makkelijk ruilen!

Love it

Super fijne stof en pasvorm om in te trainen! Zit stretch in en de stof ademt. En tof dat de setjes er zo leuk uitzien natuurlijk! Super fijne stof en pasvorm om in te trainen! Zit stretch in en de stof ademt. En tof dat de... Super fijne stof en pasvorm om in te trainen! Zit stretch in en de stof ademt. En tof dat de setjes er zo leuk uitzien natuurlijk!

Super tevreden

Deze oversized T-shirts zijn amazing! Deze oversized T-shirts zijn amazing! Deze oversized T-shirts zijn amazing!

Artboard-66
Artboard-66
View All
Gratis Verzenden
Vanaf 50,- euro
Gratis Retourneren
5.0 Google Reviews
Klanten waardering #1 prioriteit