Verzenden & Retourneren

Wij versturen binnen Nederland. Wij doen ons best om alle bestellingen binnen 1 werkdag te versturen, maar soms kan dit een dag langer duren. Als we jouw pakketje hebben verstuurd is het afhankelijk van PostNL hoe snel je het in huis hebt. Onze ervaring is dat jouw pakketje, na verzending door ons, binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is in Nederland.

Voor bestellingen onder de 50 euro berekenen wij verzendkosten. Onze pakketjes worden altijd met Track and Trace verstuurd. 

 

Retourneren 
Stuur een mail naar gymanimalnl@gmail.com of via het contact formulier en meld dat je jouw bestelling wilt retourneren. Je ontvangt een retourlabel op het e-mailadres waarmee je de mail hebt verstuurd. Met dit retourlabel kun je het pakket naar ons terug sturen. 

 

Wat zijn de voorwaarden als je wilt retourneren? 

Voorwaarden zijn dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, dat je het product niet gedragen hebt en dat je het in de originele verpakking retourneert.

 

Worden de retour verzendkosten vergoed?

Met onze retourlabel kan je gratis terugsturen.

 

WANNEER KRIJG IK MIJN AANKOOP BEDRAG WEER TERUG?

Binnen maximaal 14 dagen staat het aankoopbedrag weer op je rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten!

Wij betalen je terug via mollie of iDEAL en je ontvangt het geld op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald.